هدر بالا
امروز: سه شنبه, ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری | ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی
  1. خدمات تبلیغاتی
دوشنبه, ۲۰ آذر ۱۴۰۲ ۱۳:۱۳
زمان مطالعه: 7 دقیقه
وکیل شرکتی وکیلی است که در حقوق شرکت ها تخصص دارد. نقش یک وکیل شرکتی این است که به مشتریان (معمولاً شرکت ها) در مورد حقوق، مسئولیت ها و وظایف آنها طبق قانون مشاوره دهد.

وقتی اصطلاح وکیل شرکت را می شنوید چه چیزی را تصور می کنید؟ اگر شما صاحب کسب و کاری هستید که در قالب شرکت ثبت شده است، باید بدانید این مطلب برای شماست.

این مقاله توسط موسسه حقوقی بین المللی سماء مشاور ایرانیان به شما تقدیم می شود.

حقوق شرکت ها شامل تشکیل شرکت ها و کلیه مسائل حقوقی مربوط به مالکیت، مدیریت و راه اندازی یک تجارت است. قوانین شرکت‌ها همه شرکت‌ها را در یک زمین بازی برابر نگه می‌دارد، انجام تجارت را برای شرکت‌ها آسان‌تر می‌کند، و تضمین می‌کند که شرکت‌ها به روش‌های قابل پیش‌بینی عمل می‌کنند که دیگران بتوانند به آن تکیه کنند.

وکیل شرکت وکیلی است که در حقوق شرکت ها تخصص دارد. نقش یک وکیل شرکتی این است که به مشتریان (معمولاً شرکت ها) در مورد حقوق، مسئولیت ها و وظایف آنها طبق قانون مشاوره دهد.

وکیل شرکت فردی است که در هر دو حوزه تجارت و حقوق تخصص دارد و شرکت ها را از مواجه با دست اندازهای قانونی محافظت می کند و نماینده ی آنها برای حل و فصل چالش های حقوقی می باشد. وکیل شرکت به شرکت ها در مورد حقوق، تعهدات و امتیازات قانونی خود مشاوره می دهد. اما این تنها آغاز است. در حقیقت، هر فردی که می خواهد شرکتی را ثبت کند یا یک سرمایه گذاری تجاری را شروع می کند باید از یک وکیل شرکت بهره مند شود. چرا؟ زیرا یک وکیل شرکت می‌تواند به شما در ساختار و برنامه‌ریزی کسب و کارتان به لحاظ قانونی کمک کند.

در این مقاله، ما یک وکیل شرکت را تعریف می‌کنیم، درباره کارهایی که وکلای شرکت‌ها انجام می‌دهند، از جمله الزامات شغلی و مهارت‌های ضروری آنها بحث می‌کنیم.

نقش وکیل شرکتی چیست؟

هنگامی که یک وکیل شرکتی توسط یک شرکت استخدام می شود، وی نماینده نهاد شرکت است، نه سهامداران یا کارکنان آن. این ممکن است یک مفهوم گیج کننده باشد اما باید بدانید که بر اساس قانون با یک شرکت در واقع مانند یک شخص تحت قانون رفتار می شود. طبق قانون، یک شرکت به عنوان یک نهاد یا "شخص" منحصر به فرد، جدا از صاحبان یا سهامداران آن تلقی می شود.

قوانین شرکتی شامل تمام مسائل حقوقی پیرامون یک شرکت است که معمولا زیاد و پیچیده هستند لذا حضور یک وکیل در شرکت ها نه یک گزینه بلکه یک ضرورت می باشد. وکیل در شرکت باعث می شود تا صاحبان شرکت با فراغت به توسعه فعالیت های اقتصادی خود بپردازند، زیرا اطمینان دارند مسائل قانونی شرکت تحت کنترل وکیل شرکت می باشد. البته آنها باید درباره تصمیم گیری های اقتصادی و کاری خود با وکیل شرکت مشورت کنند تا آنها را در مورد عدم مشکلات قانونی تصمیماتشان مطمئن سازد یا به آنها در این باره هشدار دهد.

همچنین وکیل شرکت قراردادها را بررسی می کند و به شما در تصمیم گیری استراتژی دیگر کمک می نماید.

البته شاید برای مشاغل کوچکتر (یا حتی کسب و کارهای متوسط) امکان نداشته باشد که یک وکیل شرکت را استخدام کنند، اما بهتر است در هنگام تشکیل یک کسب و کار، هنگام تعطیل کردن یک کسب و کار، و حداقل هنگام بروز مشکلات باید با او مشورت کنند.

برخلاف تصور رایج، اکثر وکلای شرکت‌ها به ندرت پا در دادگاه می‌گذارند. در عوض، بیشتر کارهایی که انجام می دهند ماهیت «معامله ای» دارد. این بدان معناست که آنها بیشتر وقت خود را صرف کمک به یک شرکت برای جلوگیری از دعوا می کنند. به طور خاص، وکلای شرکت ممکن است وقت خود را صرف موارد زیر کنند:

قراردادها: بررسی، تهیه پیش‌نویس و مذاکره در مورد قراردادهای قانونی از طرف شرکت، که می‌تواند شامل همه چیز از قراردادهای اجاره تا خرید چند میلیاردی باشد.

ادغام و تملک: انجام بررسی دقیق، مذاکره، تهیه پیش نویس و به طور کلی نظارت بر "معاملات" که شامل "ادغام" یک شرکت با شرکت دیگر یا "خرید" یک شرکت دیگر است.

حاکمیت شرکتی: کمک به مشتریان برای ایجاد چارچوبی برای نحوه هدایت و کنترل یک شرکت، مانند تهیه پیش نویس اساسنامه، ایجاد آیین نامه، مشاوره به مدیران شرکت در مورد حقوق و مسئولیت هایشان، و سایر سیاست های مورد استفاده برای مدیریت شرکت.

سرمایه خطرپذیر: کمک به استارت‌آپ‌ها یا شرکت‌های موجود در یافتن سرمایه برای ایجاد یا گسترش کسب‌وکار، که می‌تواند شامل تأمین مالی خصوصی یا دولتی باشد.

اگر تا اینجای مطلب شما را قانع کرده است که با یک وکیل شرکت همکاری کنید یا از وی مشاوره دریافت کنید با شماره همراه 09133062852 و یا شماره ثابت 32655555-031 داخلی 205 تماس بگیرید و اطلاعات بیشتری کسب کنید.

وکیل شرکت و مزایا و دلایل استخدام آن برای شرکت های کوچک و بزرگ

ویژگی وکیل شرکت

آشنایی با قوانین شرکت: وکلای شرکت باید درک کاملی از قوانین شرکت داشته باشند. آنها همچنین باید از نکات ظریفی که ممکن است در حوزه های قضایی مختلف که در آن شرکت دارای دفتر یا تجارت است، اعمال شود، بدانند.

وکلای شرکتی همچنین می توانند از آموزش های تخصصی بهره مند شوند تا خود را از سایر نامزدها متمایز کنند. به عنوان مثال، داشتن درک کامل یا آموزش در قانون بیمه یا قانون استخدام می تواند به وکلای شرکتی که با انواع خاصی از شرکت ها کار می کنند کمک کند.

مذاکره: یکی از بزرگترین بخش های نقش یک وکیل شرکتی کمک به مشتریان برای مذاکره در مورد قراردادهای قوی تر است. داشتن مهارت‌های قوی در مذاکره به شما کمک می‌کند تا طرف‌های دیگر را متقاعد کنید که مسائل را به روش شما ببینند و بهترین نتیجه را برای مشتری خود به دست آورند.

مهارت های ارتباطی: وکلای شرکت‌ها باید مهارت‌های نوشتاری، ارتباطی و مذاکره عالی داشته باشند، زیرا به این مهارت‌ها در کارهای روزمره حقوق شرکت‌ها متکی هستند.

یادگیری: از آنجایی که حقوق شرکت ها یک حوزه عملی متنوع است که به بسیاری از موضوعات مختلف مربوط می شود، برای یک وکیل شرکتی مهم است که تمایل به یادگیری در مورد بسیاری از زمینه های مختلف حقوقی داشته باشد، مگر اینکه بخواهد در یک حوزه تخصصی فعالیت داشته باشد.

وکلای شرکت برای اینکه مدافعان مؤثری برای مشتریان خود باشند، باید تمام جنبه های زیر را درک کنند:

  • قانون قرارداد
  • قانون مالیات
  • حسابداری
  • ورشکستگی
  • حقوق مالکیت معنوی
  • صدور مجوز

علاوه بر این، بسیاری از وکلای شرکت‌ها مشتریان متعددی در صنایع مختلف دارند، به این معنی که آنها باید مایل به یادگیری جزئیات و نکات مرتبط به این صنایع منحصر به فرد باشند.

همکاری با وکلای دیگر: در نهایت، وکلای شرکت‌ها به مهارت‌ها و امکانات لازم برای ارتباط با سایر وکلا هنگام رسیدن به موضوع تخصصی که در آن تجربه ندارند، نیاز دارند.

چرا باید یک وکیل شرکت مشورت کنید؟

تخصص حقوقی: وکلای شرکت ها دانش گسترده ای از قانون دارند و می توانند در مورد طیف گسترده ای از مسائل حقوقی مشاوره دهند. این تخصص می تواند به شما کمک کند در موقعیت های پیچیده حقوقی تصمیم بگیرید و از اشتباهات پرهزینه جلوگیری کنید.

مدیریت ریسک: وکلای شرکت‌ها می‌توانند به شما در شناسایی و مدیریت ریسک‌های قانونی مرتبط با کسب‌وکارتان و هرگونه معامله پیشنهادی کمک کنند. با مشاوره با وکیل شرکت می توانید از دعاوی و مشکلات حقوقی احتمالی مرتبط با تصمیمات کسب و کارتان جلوگیری کنید.

تهیه پیش نویس قرارداد و مذاکره: وکلای شرکت می توانند انواع قراردادهای مرتبط با کسب و کار را از طرف شما پیش نویس و درباره آن مذاکره کنند تا از منافع تجاری شما محافظت می شود.

انطباق: وکلای شرکت می توانند به شما کمک کنند تا با قوانین و مقررات مطابقت داشته باشید. به عنوان مثال انطباق با قوانین ضد رقابت، مقررات زیست محیطی و موارد دیگر.

حل اختلاف: اگر شرکت شما درگیر یک دعوای حقوقی است، یک وکیل شرکتی می تواند وکالت شما در دادگاه را بعهده بگیرد و به شما کمک کند تا این موضوع را در سریع ترین زمان حل کنید.

 

کد خبر 13009

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید